نقد و بررسی کش بدنسازی برای بانوان؛ کاربرد انواع کش ورزشی
- آخرین به روز رسانی : ۱۳ آبان , ۱۳۹۹
در مقاله امروز قصد داریم به نقد و بررسی کش بدنسازی برای بانوان بپردازیم. اینکه با هر یک از کش ها چه نوع تمریناتی را میتوان به بهترین شکل ممکن انجام داد، و چه نوعی از کش ها برای کدام قسمت از بدن مناسب تر است.
یکی از بهترین مزایای کش ها راحتی در حمل و نقل، قیمت پایین و امکان استفاده از آنها در همه مکان ها می باشد. کش ها هم برای افراد مبتدی و هم برای ورزشکاران حرفه ای کاربرد دارند.
از کش های سبک می توان برای گرم کردن بدن قبل از شروع تمرینات بدنسازی و از کش های محکم تر برای حرکات کششی در پایان تمرینات استفاده کرد.
انواع کش بدنسازی یا کش ورزشی در بازار به فراوانی دیده میشود، اما مانند سایر لوازم زندگی، کش ها نیز با هم تفاوتهایی دارند. اول اینکه کش های بدنسازی درجات سختی متفاوتی دارند. دوم اینکه کیفیت آنها، نوع و کاربرد کش ها با هم تفاوت دارند. در نهایت باید به رنج قیمتی متفاوت آنها نیز توجه کنیم.
با نقد و بررسی کش بدنسازی همراه ما باشید.
نقد و بررسی کش بدنسازی و انواع آن
۱- کش های مقاومتی قدرتی یا پاور
۲- کش حلقه ای کوچک یا مینی لوپ
۳- کش صاف تراپی
۴- کش لوله ای دسته دار
۵- کش میله ای پیلاتس
۶- کش لوپ پارچه ای مخصوص باسن و پا
۷- کش های متصل شونده به در
۸- کش ۴ جهته
۹- کش ۸ – کش هشت
۱- نقد و بررسی کش ورزشی - کش مقاومتی قدرتی - Power Resistance Band
به این دسته از انواع کش ها، کش پاور، کش بارفیکس یا کش حلقه ای بلند نیز می گویند.
از این دسته از انواع کش های ورزشی هم برای حرکات پایین تنه و هم بالاتنه و در تمریناتی چون کیک بک باسن، بارفیکس، سرشانه، پشت بازو، جلو بازو و … استفاده می شود.
کش های پاور با رنگ های متنوع در بازار موجود است که هر یک نشان دهنده طول و درجه سختی متفاوت آنهاست.
از مزایای دیگر این کش های ورزشی آن است که می توان آنها را به دیوار، در و یا اجسام دیگر متصل کرده و حرکات را به راحتی در باشگاه، خانه، پارک و هر جای دیگری انجام دهید.
۲- نقد و بررسی کش بدنسازی - کش حلقه ای کوچک – Mini Loop Band
هر رنگ درجه سختی و انعطاف پذیری متفاوتی دارد. با توجه به آمادگی بدن و برنامه تمرینی خود می توانید هر یک از آنها را امتحان کنید.
قیمت ارزان، انواع متنوع و کاربردی کش های حلقه ای و مناسب بودن آنها برای تمرینات باسن و پا و حرکات بالاتنه، باعث شده تا این نوع از کش ها طرفداران بسیاری در بین ورزشکاران داشته باشد.
بیشتر بدانید: بهترین تمرینات ورزشی با کش برای تقویت کل بدن در خانه
۳- نقد انواع کش ورزشی ؛ کش صاف تراپی – Therapy Flat Resistance Band
به این نوع از کش ها، کش سبک، کش تخت و کش درمانی نیز می گویند. یعنی افرادی که در دوره های بهبودی پس از بیماری و یا دارای آسیب های بدنی هستند نیز میتوانند از آنها استفاده کنند. همچنین افرادی که در سنین بالا قصد تقویت عضلات بدن خود را دارند نیز توسط این کش های سبک و کاربردی می توانند حرکات ورزشی و کششی را به راحتی انجام دهند.
این نوع از کش های ورزشی در ترکیب با تمرینات پیلاتس و یوگا برای افرادی که قصد دارند تا تمرینات خود را تنها اندکی چالشی تر سازند بسیار مناسب است.
همچنین از این نوع کش های سبک پیلاتس می توانید در پایان تمرینات ورزشی خود و برای کشش موثرتر اندام های بدن استفاده کنید.
طول این کش های بدنسازی گاهی به بیش از ۲ متر هم می رسد. اگرچه این کش ها حلقه ای نیستند اما به راحتی می توانید آنها را بسته به نوع کاربردشان، گره زده آن را به شکل حلقه درآورید.
این کش ها در رنگ ها و اندازه طول های متنوع و متفاوت موجود هستند.
۴- نقد و بررسی کش بدنسازی ؛ کش لوله ای دسته دار – Handle tube resistance band
به کش های دسته دار، علاوه بر کش پیلاتس، طناب کششی یوگا یا کش CX نیز می گویند.
دسته های این نوع از کش ها در دو نوع جدا نشدنی و جدا شدنی در بازار موجود است.
با استفاده از این کش کاربردی تمرینات را روی هر قسمتی از بدن می توانید پیاده کنید.
این نوع از کش های بدنسازی را می توانید با استفاده از لوازم جانبی آنها، به راحتی به پشت در متصل کنید و تمرینات خود را به آسانی و با خیال راحت در منزل و باشگاه انجام دهید. کاربرد کش های جداشدنی را در ادامه مقاله نشان داده ایم.
بیشتر بخوانید: حرکات سرشانه با کش برای بانوان
۵- نقد و بررسی کش بدنسازی ؛ کش میله ای پیلاتس - Pilates Bar Resistance Band
به آن میله جداشدنی پیلاتس یوگا هم گفته می شود.
طراحی فوق العاده این وسیله شامل یک میله جداشدنی است که به دو عدد کش با دو دسته متصل شده است.
از تمرینات جلو بازو و پشت بازو گرفته تا لانج و اسکوات و سایر حرکات برای همه قسمتهای بدن را می توان با این ابزار فوق العاده انجام داد.
کش بدنسازی میله ای ابزاری مناسب برای حرکات کششی و یوگا، پیلاتس و خوش فرم ساختن ماهیچه های بدن است.
۶- نقد کش لوپ پارچه ای مخصوص باسن و پا - Fabric Resistance Booty Loop Band
جنس این کش های پهن از پارچه کشی بوده و برخلاف کش های حلقه ای که در بالا توضیح دادیم، لغزنده نیستند. به راحتی روی پا و باسن قرار می گیرند و در صورت کشیده شدن روی پوست، بدون درد و حساسیت حرکت می کنند.
این نوع از کش های بدنسازی بخصوص برای انجام تمرینات اسکوات مناسب می باشند زیرا از حرکت رو به جلو زانوها حین حرکت جلوگیری میکند. از جمله سایر تمرینات موثر با کش لوپ پارچه ای می توان به حرکات هیپ تراست، تمرینات خارج ران و داخل ران و … اشاره کرد.
این کش های ورزشی ابزاری مناسب برای فعال کردن عضلات باسن و شکم می باشند.
کش های پارچه ای پهن را می توانید در رنگ ها و اندازه های متفاوت بسته به نوع حرکات و آمادگی بدن تان عموما در ۳ نوع سبک، متوسط و سفت تهیه کنید.
۷- نقد و بررسی کش بدنسازی متصل شونده به در - Door gym resistance band
این نوع از کش ها در واقع کش های جدیدی نیستند و تمام انواع کش های فوق را نیز در بر می گیرند.
تنها تفاوتی که با کش های ذکر شده دارند در ابزارهای جانبی آنهاست. این نوع از کش ها با وجود اجزا جانبی و ترکیب آنها می توانند به راحتی پشت در محکم شده انجام انواع حرکات ورزشی در خانه را آسان می سازد.
ابزار جانبی این کش های جداشدنی می تواند تا حدود زیادی شما را از خرید دستگاه های بدنسازی بی نیاز سازد.
۸- نقد و بررسی کش بدنسازی چهار جهته - four way resistance bands
کش ۴ جهته که به آن کش ایروبیک نیز می گویند، در اصل مخصوص حرکات شکم بوده و عمدتا در پیلاتس به کار برده میشود. اما برای تقویت عضلات بازو، باسن و پا نیز استفاده میشود.
این وسیله کاربردی در واقع از دو عدد کش دسته دار تشکیل شده که به یکدیگر متصل شده اند. بنابراین میتواند کار کش لوله ای دسته دار را نیز انجام دهد. دو عدد از این دسته ها را می توانید در مچ یا کف پای خود و دو دسته دیگر را به حرکت دستها اختصاص دهید.
۹- نقد کش مقاومتی ورزشی به شکل ۸ - Figure 8 resistance band
این نوع کش ها به شکل عدد ۸ انگلیسی بوده و دقیقا با همین نام شناخته میشوند. برای راحتی دستها در قسمتهای کمانی این کش، روکش های نرم تعبیه شده است.
این کش ها هم می توانند همانند مینی بند های حلقه ای عمل کنند و هم جایگزین مناسبی برای دمبل ها و دستگاه های بدنسازی باشند.
این نوع از کش ها اگرچه برای تقویت عضلات پایین تنه و بالاتنه به کار می رود اما بیشترین نوع کاربرد آن بر روی عضلات سرشانه و بازوها می باشد.
منبع: setforset.com