۴ دلیلی که همواره گرسنه هستید

۴ دلیلی که همواره گرسنه هستید

۱- به اندازه کافی پروتئین یا فیبر مصرف نمی کنید

همه ما به دلایل مختلفی به پروتئین، کربوهیدرات و فیبر نیاز داریم. کالری های به دست آمده صرف کارهای متفاوت می شوند. به عنوان مثال کربوهیدراتها باعث افزایش سریعتر انرژی در بدن می شوند. حال آنکه پروتئین ها، چربی ها و فیبرها برای نگه داشتن این مقدار انرژی مناسب ترند. نتیجه یک تحقیق در مجله تغذیه ( Nutrition Journal ) نشان داد تنقلات با میزان پروتئین بالا منجر به کاهش اشتها شده و میزان سیری را در افراد مورد آزمایش افزایش می دهد. به طور کلی غذاهای سرشار از پروتئین و فیبر به دلیل شکسته شدن پیوندها و آزاد سازی مواد مغذی در این نوع از غذاها، به طرز موثرتری باعث افزایش سیری می شود.

۲- به اندازه کافی غذا نمی خورید

اگر به دلیل کاهش وزن یا داشتن سوخت و ساز بالا یا همواره فعال بودنتان، از میزان کالری در غذاها کم کنید و به اندازه کافی غذا نخورید، نیازهای بیولوژیکی بدن تامین نخواهند شد و همواره احساس گرسنگی خواهید کرد. گرسنگی واقعی نشانه ای است از طرف بدن یعنی به انرژی بیشتری نیاز دارد تا بتواند کار کند و این نشانه الزاما به معنی سرو صدای شکم نیست. گرسنگی همچنین می تواند به شکل خستگی یا عدم داشتن تمرکز، گیجی و یا همواره به غذا فکر کردن باشد. به نیازهای گرسنگی بدن توجه کنید و در صورت نیاز به متخصص تغذیه مراجعه کنید و با یک برنامه دقیق، سبک غذا خوردن خود را تحت نظر داشته باشید.

۳- روی غذا خوردن متمرکز نیستید

4 دلیلی که همواره گرسنه هستید
4 دلیلی که همواره گرسنه هستید

آیا هنگام راه رفتن، رانندگی یا استفاده از تلفن همراه در حال غذا خوردن هستید؟
اگر غذا خوردن تان توام با عجله باشد بدن دیر تر به سیری می رسد. در تحقیقی بین افرادی که همزمان با غذا خوردن کارهای دیگری انجام می دادند و افرادی که همه تمرکزشان بر روی غذا خوردن بود، نشان داد افرادی که با تمرکز غذا می خورند تمایل کمتری برای خوردن همه غذای خود داشتند. و بالعکس، گروه دوم تمایل داشتند همه غذای خود را تا دانه آخر بخورند که منجر به چاقی می شود. با تمرکز غذا خوردن نه تنها موجب سریعتر سیر شدن می شود، بلکه تمایل به زیاد غذا خوردن بر پایه احساس را کاهش می دهد.     

۴- به اندازه کافی نمی خوابید

4 دلیلی که همواره گرسنه هستید

خواب نقش بسیار مهمی در تنظیم هورمون های بدن که منجر به احساس گرسنگی می شوند، دارد. خواب کم موجب افزایش سطح هورمون گرلین ( ghrelin، هورمونی که با افزایش آن میزان اشتها بالا رفته ، سطح لپتین کم می شود، در نتیجه سیری دیرتر اتفاق می افتد) می شود. به این معنا ست هنگامی که کم می خوابید بیشتر احساس گرسنگی می کنید و تمایل شدیدی به خوردن غذا خواهید داشت. سبک خواب مناسبی بسازید و از نوشیدنی های مضر و شام سنگین قبل از خوابیدن بپرهیزید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا